Romanii au talent Sezonul 10 episodul 1 din 7 Februarie 2020

Din 7 Februarie 2020, cel mai urmărit show de divertisment revine la Pro Tv cu un nou sezon. Emisiunea Românii au talent care a atins recorduri de audienţă în sezoanele precedente revine cu cea de-a 10-a ediţie în care românii îşi pot demonstra talentul şi se pot înscrie astfel în cursa pentru Marele Premiu în valoare de 120.000 de euro.
Romanii au talent 7 Februarie 2020

Juriul celeui de-al 10-lea sezon va fi format din Andra, Bebe Cotimanis, Andi Moisescu şi Mihaela Rădulescu. Cei patru juraţi vor alege pe rând pe cei mai talentaţi români care vor parcurge etapele care duc în finală, acolo unde va fi desemnat marele câştigător.
De la numere de dresaj cu animale, interpretări ale unor artişti celebri până la cele mai spectaculoase acte de curaj şi cascadorii, toţi cei care vor paşi pe scena Românii au Talent vor da totul pentru a impresiona juriul şi pentru a ridica publicul în picioare asigurându-şi astfel un loc în Marea Finală, unde pot să pună mâna pe marele pot dar şi pe Trofeul Românii au Talent.

Romanii au talent Sezonul 10 episodul 1

Sezonul 5 al emisiunii Românii au talent aduce o nouă provocare tuturor telespectatorilor care pot câstiga un premiu în valoare de 2000 de euro. Pentru aceasta, fanii emisiunii trebuie să încarce pe site-ul emisiunii un filmuleţ cu un român talentat pe care trebuie să îl cunoasca personal şi poate deveni astfel Vânător de talente şi posesorul cecului.
La concurs pot participa toate persoanele rezidente în România şi Republica Moldova, dar şi români stabiliţi în străinătate. Va invităm aşadar să urmăriţi online şi să comentăm împreună la noi pe site super-show-ul Românii au Talent începând cu 07/02/2020.

Romanii au talent 7 Februarie 2020

Ediţia 1 din Românii au Talent de Vineri 7 Februarie 2020 aduce pe scenă în faţă juriului şi în faţa publicului noi concurenţi foarte talentaţi care îşi doresc să obţină un loc în Marea finală acolo unde se vor lupta pentru Marele Premiu. La Românii au Talent sezonul 10 ediţia 1, toţi cei care vor urca pe scenă vor fi cu adevărat talentaţi însă doar unii dintre ei vor obţine aprobarea juriului de a merge mai departe. Vom avea şi de dată această concurenţi care vor reuşi să impresioneze astfel încât să obţină un loc direct în semi-finală? Aflaţi toate acesea şi vedeţi cele mai frumoase demonstraţii de îndemânare şi interpretări la Românii au Talent de Vineri 7 februarie 2020 emisiune difuzată de Pro tv pe care o puteţi viziona online şi la noi pe site imediat după difuzare.

Post a Comment

[blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.