Puterea Dragostei din 7 Februarie 2020 HD

Bianca,sa păstrezi alături de tine doar oameni care te iubesc fără să încerce să te schimbe, care te ajută fără să aștepte ceva înapoi și care te apreciază pentru ceea ce ești. Să păstrezi alături de tine doar oameni care știu să prețuiască sentimentele sincere. În vremurile astea în care oamenii tot vin și pleacă, în care toți se plictisesc ușor, în care nu e nimeni suficient de răbdător cât să aștepte ca anumite legături să se strângă mai tare, dă-ți timp. Dă-le timp și celor de lângă tine. Nu grăbi sentimentele, dar nici nu amâna inevitabilul atunci când e cazul. Dacă vor să te iubească, dă-le voie. Dacă vor să plece, lasă-i. Nu le permite, în schimb, să te facă să bați pasul pe loc din cauza lor.
Puterea Dragostei 7 Februarie 2020

Un nou inceput de saptamana cu mai putini concurenti in casa Puterea Dragostei. Astazi incepe o noua editie Puterea Dragostei in 6 februarie 2020. Episodul 201 din aceasta saptamana a fost unul plin de suspans si de nervi intinsi la maxim, ce a adus mult scandal in casa fetelor si a baietilor.

Puterea Dragostei 7 Februarie 2020

Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste. Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 7 Februarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00.

Urmareste si tu inca o editie din Puterea dragostei sezonul 2 din data de 7 Februarie 2020.

Continuam din nou cu o portie de buna dispozitie iar in aceasta zi cu Puterea Dragostei din 7 Februarie 2020 cu intamplari senzationale nu pierdeti sa urmariti emisiunea.

Post a Comment

[blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.