Puterea Dragostei din 6 Februarie 2020 HD

Ii doresc acestei tinere, Bianca, multă putere, capul sus ca de fraieri e lumea plina, vei mai întâlni de-al de genu mulți pana la alesul tau și sa ști de la un bărbat in etate ca nimic nu rămâne neplătit aici pe pământul asta! Dacă Nelson a contribuit la acest pas, tot el va fi prezent și la eșecurile ce îl așteaptă in viata pe fiul lui pt ca nu poți sa îți Bati joc de un suflet așa ușor! El ca părinte a greșit ca s-a băgat iar Dzeu îl va lovi exact prin fiul lui și cine rade la urma, rade mai bine! Capul sus fetița, sunt bărbat in etate și ma simt Nerușinat eu de ce văd in rândul tinerilor bărbați ce vin din urma mea! Iar acestui tânăr Livian, nu pot sa-i spun ca de la bărbat la bărbat ca a jucat perfect și sa speram sa nu ajung ziua când îl voi vedea pe vloguri dezamăgit de viata asta și sa regrete acest pas pe viitor ! Sa nu te intrebi niciodată de ce?!! Pur și simplu, ai meritat-o!
Puterea Dragostei 6 Februarie 2020

Un nou inceput de saptamana cu mai putini concurenti in casa Puterea Dragostei. Astazi incepe o noua editie Puterea Dragostei in 6 februarie 2020. Episodul 199 din aceasta saptamana a fost unul plin de suspans si de nervi intinsi la maxim, ce a adus mult scandal in casa fetelor si a baietilor.

Puterea Dragostei 6 Februarie 2020

Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste. Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 6 Februarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00.

Urmareste si tu inca o editie din Puterea dragostei sezonul 2 din data de 6 Februarie 2020.

Astazi dam startul unei noi dimineti alaturi de emisiunea Puterea Dragostei din 6 Februarie 2020. Discutiile din casa, interventiile celorlalti concurenti par sa nu se termine.

Post a Comment

[blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.