Las Fierbinti Sezonul 17 Episodul 1 din 4 Februarie 2020

In aceasta seara va invitam sa urmariti un nou episod din noul sezonul Las Fierbinti Sezonul cu numar 17 Episodul 1 din 4 Februarie 2020 de la ora 20:30 doar pe Protv, se pare ca avem parte de cel mai lung sezon de pana acum. In aceasta seara continuam cu primul episod din cel mai urmarit serial Las Fierbinti, sezonul 17 ii aduce pe Bobita, Giani, Vasile, Dalida, Robi, Celentano, Firicel, Ardiles, Gianina, Dorel, Nicu Rata si Branzoi in cel mai asteptat sezon de pana acum, astazi o noua poveste ne asteapta, vedem si noi prin ce peripetii vor trece fierbintenii nostri preferati, o noua poveste marca Las Fierbinti incepe in aceasta seara.
Las Fierbinti 4Februarie 2020

Las Fierbinti Sezonul 17 Episodul 1

Asadar in Episodul 1 din Las Fierbinti, personajele noastre preferate vor continua sa ne surprinda, episodul din aceasta ne va surprinde cu intamplari fenomanela, vom continua cu intamplari marca Las Fierbinti, dupa cum ati vazut in episodul precedent, taximetristul Nicu Rata are o aventura extrem de pompoasa cu sotia lui Branzoi, insa, in cele din urma, Branzoi afla de relatia lor ascunsa si ia atitudine fata de Rata, incepe sa-l fugareasca cu furca prin sat, insa peripetiile continua, Bobita se gandeste sa faca o afacere cu cel care a hipnotizat tot satul, iar Giani si Rata au gasit o ocazie sa manance fara a plati cu bani, un episod demential.

Las Fierbinti 4 Februarie 2020

Aventurile nu sunt nici pe departe de a se incheia aici, o intreaga aventura continua in cel mai lung sezon de pana acum, mai multe aflam in episodul ce are loc chiar in aceasta seara, aventura continua intr-o nebunie total neasteptata, ce va iesi, ramane sa aflam in cel de-al 1- lea episod din noul sezon de la 20:30.

Episodul 1 aduce si noutati, rasete si buna dispozitie, Sezonul 17 ne promite aceleasi personaje cu povesti si mai bune, mai amuzante, mai multa distractie in fiecare miercuri si joi. Asadar, nu pierdeti un nou episod din sezonul Las Fierbinti Sezonul 17 Episodul 1 din 4 Februarie 2020 de la ora 20:30 pe Protv. Sa inceapa Las Fierbinti ... Sursa: Protv.ro

Labels:
Newer Post
This is the last post.

Post a Comment

[blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.